Loading...
Acasa 2019-09-17T08:17:16+00:00

Despre noi

Amplasată intr-o poziție geografică strategică, considerată nod de comunicație către toate zonele țarii, FNC Agricola se gasește la iesirea din orasul Bacău, catre București, pe drumul european E 85. Departament al grupului Agricola Internațional, Fabrica de Nutrețuri Combinate are o experiență de peste 40 de ani in producerea de nutrețuri. Echipa sa de specialiști, utilizand doar materii prime naturale, a creat o gamă complexă de nutrețuri combinate, nutrețuri care acoperă toată aria creșterii animalelor structurată pe tipuri de hibrizi, categorii de varstă sau greutate.

FNC Agricola Bacău cuprinde, pe langă fabrica propriu-zisă, spații de depozitare, atât pentru materii prime cât și pentru produse finite, precum si un laborator specializat in care se analizează și ingredientele si nutrețurile combinate, asigurând astfel un control total asupra calitații acestora. Produsele fabricate aici sunt integrate intr-un sistem de calitate si siguranță alimentară certificat de organismul german TUV Proficert Plus.

Nutrețurile combinate fabricate conțin toate substanțele nutritive la nivelul cerințelor la nivelul categoriei de animale la care se administrează, asigurându-se astfel un grad ridicat de conversie al hranei. Nivelurile optime ale mineralelor si vitaminelor asigură o creștere si o dezvoltare normală a animalelor furajate, precum si o rezistență sporită la factorii de imbolnavire.

Echipa de cercetare-dezvoltare poate oferi oricând si orice detaliu cu privire la micronutrienții din fiecare rețetă și, deasemenea poate crea rețete personalizate pentru fiecare fermier in parte in funcție de hibrizii utilizați, tehnologia si sistemul de creștere folosit.

Eforturile specialiștilor noștri sunt certificate de rezultatele excepționale obținute de fermele Agricola, de recunoașterea internă și internațională de care se bucură intreg grupul Agricola Internațional, recunoaștere susținută atât de datele tehnice si financiare, cât și de premiile obținute an de an la galele organizate de cele mai prestigioase organizații in domeniu.

Produse recomandate

Nutreturi combinate pentru pui

Nutreturi combinate pentru curci

Furaj complet pentru alte specii de interes